Lentz – De Bedste Karameller

Lentz karamel

Hos Søberg elsker vi godt håndværk. Vi elsker gode råvarer. Og vi elsker stor smag! Alt dette fandt vi I Lentz karameller, og vidste med det samme at vi ville sælge Lentz I butikken. Du finder dem selvfølgelig også i vores chokolade webshop.

Bag håndværket hos Lentz står Michall Jacques Lentz, som ikke blot er bager, konditor og chocolatier, men også en arbejdsom iværksætter, perfektionist og livsnyder. Og det kan man smage!

I sit køkken lidt uden for København, skaber Michall sine karameller I en stor kobbergryde, som er et bevidst håndværksmæssigt valg, det det er med til at optimere den gode smag. I gryden udsætter han sukkeret for høj varme, som starter den sydende karamellisering, som derefter stoppes ved at tilsætte fra Charentes-Poitou og tyk fløde. Dernæst opvarmes den samlede masse, som nu er blevet en cremet og blød karamelmasse.

Lentz karamel chokolatier

Karamel og Chokolade

Som i nok kan læse, er der I dette køkken ingen omveje eller smutveje. Det er rene råvarer, den ægte bløde fornemmelse af klassisk flødekaramel og ingen klamme tilsætningsstoffer eller aromaer.

Michall var blevet ærgerlige over karamellens udvikling og efterhånden kedelige omdømme, som kondenseret mælk, hærdet fedtstof og konserveringsmidler har betydet. Det ville han gøre op med, og udviklede derfor sine silkebløde karameller, som smelter på tungen.

noirmoutier

Lækre råvarer giver god karamel

I flere af karamellerne har Lentz leget med flere forskellige råvarer og har udviklet karameller med skønne smagsoplevelser. For eksempel skal nævnes at han har besøgten af de små øer I Polynesien for at finde den mest smagfulde vanilie, lakridsen er fra bjergrige Calabrien, mandlerne er hentet I Spanien og hasselnødderne er selvfølgelige den berømte og fantastiske udgave fra Piemonte.

Og det er det vi elsker! Vi elsker at gode smagsoplevelser tager god tid. Vi mener, at man kan smage at et produkt er lavet med stor bevidsthed og respekt for råvarerne.

I må ikke snyde Jer selv for denne smagsoplevelse.

Må dog bringe en ADVARSEL også: De er virkelig vanedannende og jeg taler af erfaring, når jeg siger, at man godt kan komme til at spise sådan en bøtte lidt for hurtigt….alene.

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *